رئیس دانشگاه صنعتی امیركبیر تشریح كرد
۳ محور انقلابی بودن دانشگاه ها در زمان حاضر
زارا: رئیس دانشگاه صنعتی امیركبیر اظهار داشت: ˮقرار گرفتن در میان دانشگاه های نسل سومˮ، ˮسهم بیشتر در چرخه اقتصادیˮ و ˮرفع مشكلات كشور ˮبه عنوان حركت های انقلابی دانشگاه ها درحال حاضر محسوب می شود.
به گزارش زارا به نقل از ایسنا، دكتر سید احمد معتمدی در مراسم بزرگداشت چهلمین سالگرد پیروی انقلاب اظهار داشت: دانشگاه بعنوان یكی از كانون های اصلی انقلاب بود و جز مراكز فعال در روند پیروزی انقلاب اسلامی به حساب می آید.
وی با اشاره به اینكه در زمان مبارزات انقلابی باز اگر نقش دانشگاه ها را بررسی نماییم، مشخص می شود كه اصل مبارزه در دانشگاه ها و حوزه های علمیه بود، اظهار نمود: دانشگاه پلی تكنیك جز سردمداران در مبارزات انقلابی بود و در تمامی حركت ها حضور داشت.
دكتر معتمدی گفت: پس از انقلاب شاهد جنگ و سازندگی بودیم كه دانشگاه نقش مهمی در این دوران داشتند و الان باز رسالت دانشگاه ها تمام نشده است.
وی عنوان كرد: قرار گرفتن در میان دانشگاه های نسل سوم، سهم بیشتر در چرخه اقتصادی و رفع مشكلات كشور بعنوان یك حركت انقلابی است كه حالا دانشگاه ها باید آنرا دنبال كنند.
رئیس دانشگاه صنعتی امیركبیر گفت: مشكلاتی كه حالا به واسطه تحریم ها به وجود آمده نقش اساتید و دانشجویان را پررنگ می كند تا این قشر بتوانند در امتداد رفع نیازهای كشور بیشتر كوشش كنند.
معتمدی اضافه كرد: همه باید این رسالت را قائل باشیم كه كمك به نیازهای كشور و نقش در چرخه اقتصادی حالا بعنوان حركت های انقلابی دانشگاه ها به حساب می آید.
وی اظهار داشت: دانشگاه صنعتی امیركبیر همواره دانشگاهی پویا و پیشگام بوده و این دانشگاه دربین ۵ دانشگاه صنعتی برتر كشور در ارزیابی های بین المللی جز رتبه های اول و دوم قرار دارد.
رئیس دانشگاه صنعتی امیركبیر گفت: اتحادیه اروپا ارزیابی جدیدی را برای دانشگاه ها آغاز نموده كه در این ارزیابی باز دانشگاه صنعتی امیركبیر در میان دانشگاه های برتر صنعتی كشور رتبه اول را به خود مختص كرده است.
دكتر معتمدی اشاره كرد: بر طبق برنامه راهبردی دانشگاه باید بعنوان دانشگاه نسل سوم و ۱۰۰ دانشگاه برتر جهان قرار گیریم.
رئیس دانشگاه صنعتی امیركبیر اظهار داشت: برخی افراد می گویند كه وضع گذشته بهتر بود اما به نظر من اینگونه نیست حتی در آموزش عالی باز ما پیش از انقلاب با دیگر كشورها فاصله بسیاری داشتیم.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیركبیر، دكتر معتمدی اشاره كرد: بطور مثال قرار بود پیش از انقلاب اسلامی در دانشگاه صنعتی امیركبیر دوره كارشناسی ارشد راه اندازی شود اما این امر محقق نشد.
وی عنوان كرد: ماهواره دانشگاه امیركبیر كه چند هفته گذشته پرتاب شد بااینكه در مدار زمین قرار نگرفت اما ماهواره و ماهواره بر آن جز تكنولوژی های بسیار پیچیده بود و انجام این امر یك روند غرور آفرین برای كشور بود.
رئیس دانشگاه صنعتی امیركبیر درانتها با اشاره به اینكه صدها تكنولوژی پیشرفته در این ماهواره و ماهواره بر آن وجود داشت، اشاره كرد: دانش فنی ساخت ماهواره را كسب كردیم بدین سبب نمونه دیگری از ماهواره را خواهیم ساخت.
انتهای پبام
این مطلب زارا را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط زارا
نظرات بینندگان در مورد این مطلب