معرفی شركت آرا سوفا، تولید كننده و صادر كننده حوزه مبلمان

معرفی شركت آرا سوفا، تولید كننده و صادر كننده حوزه مبلمان زارا: در دنیای مدرن امروز، صنعت مبلمان از اهمیت ویژه ای برخوردارست. امروز مفتخر هستیم كه این كالای لوكس و زیبا كه ساخته دستان هنرمند و توانمند تولیدكنندگان ایرانی است به كشورهای دیگر صادر شود.


به گزارش زارا به نقل از مهر، برداران خوش فر، مدیران توانمند و متبحر برند شاخص و موفق شركت مبل تختخواب شوآرا سوفا كه یكی از بزرگترین صادركنندگان مبلمان مدرن در ایران است، توضیحاتی درباره این محصول ارائه كرده اند.
در خصوص صنعت مبلمان و صادرات آن به كشورهای دیگر توضیح دهید؟
مبلمان و صنایع وابسته به آن (چوب، MDF، پارچه و …) حدود ۸ درصد اشتغالزایی در كل مشاغل را شامل می شود. اما صادرات مبلمان در ایران حدود ۱۲ میلیون دلار در سال می باشد كه از گردش ۱۵۰ میلیارد دلاری صادرات مبلمان جهان در حدود هفت صدم درصد می باشد كه رقم بسیار ناچیزی می باشد. صادرات مبلمان یكی از سخت ترین نوع صادرات كالاها می باشد بطوری كه برای صادرات این محصول نیاز به شناسایی بازار، آشنایی با سلایق آن كشور، ارائه محصول در نمایشگاه خارجی و لمس فیزیكی آن می باشد. معمولاً در هر كشوری درصدی خوبی از تولیدات، به صادرات اختصاص می یابد. اما متأسفانه در كشور ما این اتفاق نمی افتد. دلیل عمده آن جدا از مسائل تحریم های بانكی و سیاسی، عدم مسئولیت پذیری و عدم اطلاع رسانی شفاف و ارائه اطلاعات لازم از رایزن های بازرگانی ایران از كشورهای هدف به تولید كنندگان دراین زمینه است. اتحادیه ها دراین زمینه، موظف به شناسایی تولیدكنندگان معتبر، جهت ارائه تسهیلات و حمایت برای صادرات هستند. در بحث نمایشگاه های خارجی نیز متأسفانه حمایتی محسوسی از مسئولین ذیربط صورت نمی گیرد.
كیفیت مبلمان تولید شده در كشور چه اندازه است و تا چه حد در تولید از فناوری روز دنیا استفاده می شود؟در مقوله كیفیت مبلمان دو مؤلفه بسیار تأثیر گذار می باشد یكی ماشین آلات و روش تولید كارخانه ای و دیگری نیروی انسانی كه عموماً به دو بخش تولید كارگاهی و تولید كارخانه ای یا صنعتی تقسیم بندی می شوند. در تولید كارگاهی همه قسمت ها توسط دست الگو برداری می شود كه خطای نیروی انسانی در آن مشهود است و ثبات كیفیت یكسانی وجود ندارد و عموماً سبب نارضایتی خریداران بخاطر تفاوت كالای مشاهده شده با كالای دریافتی دارد ولی در تولید كارخانه ای یا صنعتی بیشتر فرآیندهای تولید توسط ماشین آلات مدرن انجام می شود كه ثبات كیفیت را به همراه دارد. تولیدات شركت آرا سوفا هم اكنون به صورت صنعتی
یكسان، سرعت بالا و همین طور موجب رضایت حداكثری مشتریان گردیده است و همین طور با دریافت تندیس طلایی و جوایز متعدد، مجموعه آرا سوفا به یكی از پر افتخار ترین شركت های تولیدی در زمینه مبلمان مدرن طی چند سال قبل گردیده است.

رعایت استاندارد در تولید این صنعت چگونه است؟
در خصوص مبلمان خانگی و اداری استانداردهای خوبی هم وجود دارد، اما صرفاً در سازمان استاندارد بایگانی می شوند، در صورتیكه باید استانداردها بصورت چك فهرست به كمك تولید كننده ارائه شوند و تولید كنندگان بر طبق این استانداردها رتبه بندی شوند.
عملكرد اتحادیه صادركنندگان مبلمان را چگونه ارزیابی می كنید؟
وظیفه اصلی اتحادیه صادر كنندگان مبلمان ایران، شناسایی پتانسیل های صادراتی، ارائه مشاوره، شناسایی بازارهای هدف صادراتی، تسهیل موانع صادراتی، معرفی فرصت های صادراتی و كمك به رشد تولیدكنندگان می باشد تا تولید كننده فقط دغدغه تولید داشته باشد و اتحادیه بعنوان راهنما و مشاور كمك به رشد آن شركت نماید. ولی متأسفانه طی سالهای گذشته ضعف اتحادیه صادركنندگان به خوبی مشهود بوده است. به طوریكه طی افزایش صعودی نرخ ارز و كاهش واردات، افزایش شایان توجهی در روند صادرات مبلمان و مصنوعات چوبی رخ نداد.
متأسفانه این اتحادیه باتوجه به رسالت آن كه كمك به رشد صادرات مبلمان است، نتوانسته است به نحو مناسب عمل كند.
در حال حاضر صادرات مبلمان در ایران به چه كشورهایی است؟
در دو سال اخیر در حوزه صادرات به كشورهایی مثل: عراق، گرجستان، ارمنستان، افغانستان و عمان رشد بسیار خوبی داشته است. متأسفانه رایزن های بازرگانی ما خیلی فعال نیستند، در صورتیكه می توانند سامانه هایی را به وجود بیاورند كه نیازهای انواع مبلمان كشورهای دیگر در آن ثبت و تولیدكنندگان بتوانند در آن سامانه نیازها را شناسایی و برمبنای آن تولید كنند. فقط باید نیاز بازار هدف شناسایی و در سامانه اعلام گردد تا تولید كننده برمبنای آن نیاز خودرا تطابق دهد.
به عنوان نكته پایانی چه درخواستی از نهادهای ذیربط خود دارید؟
یكی از مشكلات ما بعنوان تولید كننده، قوانین و نرخ بالای حق بیمه، بی ثباتی نرخ ارز، تغییر سریع قوانین، مالیات و … است كه موجب می شود تولید كننده نتواند برنامه طولانی مدت داشته باشد.
در زمینه برگزاری نمایشگاه های داخلی شاهد این هستیم در ضمن یك سال چندین نمایشگاه دوره ای، فصلی با عناوین مختلف برگزار می گردد كه این پراكندگی و تعدد زیاد موجب از دست رفتن اعتماد خریداران، از دست رفتن مشتریان خارجی، ظهور كالاهای بدون كیفیت و خدمات در سراسر كشور و مخصوصاً شهر تهران و كرج می شود.
این اتفاق متأسفانه در نمایشگاه های خارجی نیز تكرار می شود به طوریكه در یك سال چند نمایشگاه در یك كشور خاص اجرا شد. تقاضا داریم دراین زمینه به یك جمع بندی واحد رسیده و با برگزاری نمایشگاه واحد در هر سال به رشد و توسعه صادرات كمك نمایند و از برگزاری نمایشگاه های گوناگون مبلمان و دكوراسیون جلوگیری شود.
همچنین تقاضا داریم اتحادیه ها نسبت به شناسایی شركت هایی كه دارای پتانسیل صادراتی و با حمایت دولتی نسبت به افزایش سهم بازارهای جهانی و همین طور تأكیدات مقام معظم رهبری در خصوص رشد و جهش تولید، اقدامات لازم و كافی به عمل آید.
این مطلب، یك خبرآگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.



منبع:

1399/01/17
23:31:16
5.0 / 5
2940
تگهای خبر: ارز , استاندارد , اشتغال , بازار
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۳
زارا ZARA

زارا

فروش برند زارا

zarakala.ir - حقوق مادی و معنوی سایت زارا محفوظ است