معاون آموزشی و پژوهشی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها:

در تدوین كتاب های معارفی فعلی به هیچ وجه از شیوه قرآنی بهره گیری نشده است

در تدوین كتاب های معارفی فعلی به هیچ وجه از شیوه قرآنی بهره گیری نشده است به گزارش زارا معاون آموزشی و پژوهشی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها درنشست اساتیدگروه های معارف استان خراسان شمالی اظهار داشت: متاسفانه در تدوین كتاب های معارفی فعلی ما به هیچ وجه از شیوه قرآنی بهره گیری نشده است. بیان قرآنی توام با تمثیل و داستان است در حالیكه ادبیات ما به جد ادبیات خشكی است.


به گزارش زارا به نقل از ایسنا، حجت الاسلام قریشی با اشاره به لزوم نوآوری در متون درسی تصریح كرد: محور قرار دادن قرآن و حدیث در متون درسی باید بعنوان یك اصل و معیار مورد توجه جدّی قرار گیرد.
وی با اشاره به دغدغه رهبر انقلاب در این خصوص اضافه كرد: مقام معظم رهبری می فرمایند: "باید خود قرآن، خود حدیث و متون اصلی اسلام را به دانشگاه وارد كنند و جوانان و دانشجویان را با آن آشنا كنند. با این كار هم می توان به انس با قرآن كمك كرد، هم به ترویج قرآن برای دانشجویان همت گماشت و هم حفظ قرآن اتفاق بیفتد.كتاب انقلاب ما قرآن است و از این كتاب انقلاب در خود انقلاب نباید غافل شد.
حجت الاسلام قریشی با استناد به سخنان رهبری گفتند كه ایشان دركتاب طرح كلی اندیشه اسلامی به صورت درد دل جدی می گویند: "برخی ازمتكلمین صدها سال به صورت خشك، به صورت فریبنده از لحاظ ظاهر و بی مغز ازنظر باطن، به صورت مجرد، فارغ از ارتباطات بادنیای واقعیت وخارج بحث كردند، اما الان كه برای بنای یك زندگی نو می خواهیم از توحید مدد بگیریم، وقتی نگاه می نماییم به آن بحثها، می بینیم هیچ ارتباطی ندارد به قول خودمان كالحجر فی جنب الانسان؛ درحالی كه اگربه قرآن برمی گشتیم اگرتوحید را ازقرآن می خواستیم، قرآن ابعاد و رویه ها واندام های مختلف این پیكر و این هیكل را، این بنای توحید را، درضمن صدها آیه، با بهترین بیان، با رساترین شیوه ها بیان كرده، آن وقت معلوم می گردد كه زندگی توحیدی وانسان موحد كیست.
معاون آموزشی و پژوهشی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها اظهار داشت: متاسفانه در تدوین كتاب های معارفی فعلی ما به هیچ وجه از شیوه قرآنی بهره گیری نشده است. بیان قرآنی توام با تمثیل و داستان است در حالیكه ادبیات ما به جد ادبیات خشكی است.
وی تصریح كرد: امروز دانشجو مرتب با فیلم، موسیقی، عكس و... زندگی می كند. آیا ما در آموزش های دینی خود به این مهم توجه كرده ایم؟ آیا ما با تحریك قوه خیال مخاطب كار می كنیم؟
حجت الاسلام قریشی خاطرنشان كرد: ما باید قوه عقل و خیال مخاطب را با هم درگیر نماییم. امروز كه رسانه چنین قدرتی به ما داده است باید از این امكان استفاده نماییم و با هنر و رسانه از خیال مخاطب برای فهم و درك محتوای دینی استفاده نماییم.
به گزارش مركز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، وی با اشاره به لزوم استفاده از هنر در تدوین كتب خاطرنشان كرد: باید مباحث معارف اسلامی با هنرمندی تمام و استفاده از ابزارهای روزگفته شود. اینها هنرهایی است كه جامعه اساتیدی ما باید در آن پیشرو باشد و جامعه حوزوی هم در این خصوص یاریگری و جهت دهی كند.
معاون آموزشی و پژوهشی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها در این نشست به رویكرد جدید در عرضه كتب آینده دروس اشاره كرده و اظهار داشت: یكی از سیاست های اصلی ما عرضه كتب با رویكرد محوریت قرآن و حدیث به صورت كاربردی خواهد بود. وی اظهار داشت: كتاب های آینده تركیبی از مستندات رسانه ای و متن و به صورت مدیاتكست می باشد.



5.0 / 5
4172
1397/09/12
14:13:35
تگهای خبر: آموزش , دانشگاه , مد
این مطلب زارا را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط زارا
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۳
زارا ZARA

زارا

فروش برند زارا

zarakala.ir - حقوق مادی و معنوی سایت زارا محفوظ است