مقام مسئول در بنیاد مسكن:

شروع ساخت ۲۹ هزار واحد طرح نهضت ملی مسکن از طرف بنیاد مسکن

شروع ساخت ۲۹ هزار واحد طرح نهضت ملی مسکن از طرف بنیاد مسکن به گزارش زارا معاون مسکن شهری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی از اجرای حدود 29 هزار واحد طرح نهضت ملی مسکن با 10 درصد پیشرفت فیزیکی آگاهی داد و اظهار داشت: اراضی 57 هزار واحد این طرح تامین شده است.



به گزارش زارا به نقل از وزارت راه و شهرسازی، حمیدرضا سهرابی اظهار داشت: هم اکنون اراضی حدود ۸۳ هزار واحد مسکونی به بنیاد مسکن معرفی شده است. این میزان اراضی معرفی شده به بنیاد مسکن برای اجرای نهضت ملی مسکن، شامل زمینهای خارج از بافت و یا اراضی دارای مشکلات تغییر کاربری و تفکیک نیز هستند. در مجموع اراضی بدون مشکل که مستعد راه اندازی واحدهای مسکونی هستند و مشکلی ندارند حدود ۵۷ هزار واحد است.
سهرابی افزود: تا حالا ۴۸ هزار متقاضی مسکن که تحت مسئولیت بنیاد مسکن باید صاحب خانه شوند وجوه خودرا که شامل ۴۰ میلیون تومان و بیشتر نیز هست، واریز کرده اند.
وی توضیح داد: عملیات راه اندازی ۲۸ هزار و ۸۶۶ واحد با میانگین پیشرفت فیزیکی ۱۰ درصد شروع شده است. البته در بعضی از شهرها همچون قم واحدهای مسکونی در اوایل سال ۱۴۰۱ به بهره برداری می رسد. علاوه بر آن، ۹ هزار واحد نیز در مراحل مختلف اقدام برای اجرا قرار دارد.
یادآور می شود، راه اندازی سالانه ۴۰۰ هزار واحد مسکونی طرح نهضت ملی مسکن برعهده بنیاد قرار گرفته است که از این مقدار، ۲۰۰ هزار واحد مسکونی در قالب طرح بهسازی و نوسازی واحدهای مسکونی روستایی و شهری کوچک اجرا می شود و ۲۰۰ هزار واحد نیز در قالب راه اندازی واحدهای مسکونی شهری است.


منبع:

0.0 / 5
644
1400/09/17
09:54:25
تگهای خبر: زمینه , وزارت
این مطلب زارا را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط زارا
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۱
زارا ZARA
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

زارا

فروش برند زارا
شیک پوشان همیشه انتخابشان زارا است. زارا کالا، برند جهانی در دستان شما

zarakala.ir - حقوق مادی و معنوی سایت زارا محفوظ است (2017-2025)