معاون دانشجویی دانشگاه تهران:

آسیبهای ناشی ازکرونا جزو اصلی ترین مسائل روز دانشگاهها است

آسیبهای ناشی ازکرونا جزو اصلی ترین مسائل روز دانشگاهها است معاون دانشجویی دانشگاه تهران با تاکید بر این که در هر ۴۰ ثانیه یک نفر در جهان بر اثر خودکشی جان خویش را از دست می دهد، اظهار داشت: تأمین سلامت روان افراد و بخصوص دانشجویان به علت شرایط ناشی از کرونا امری است که باید جدی گرفته شود و حق دسترسی به خدمات تأمین سلامت روان برای آنها ایجاد شود.


به گزارش زارا به نقل از ایسنا، دکتر سعید حبیبا امروز در "همایش ملی کرونا و سلامت روانی، اجتماعی و معنوی دانشجویان" با تاکید بر این که نگرانی از صدمه های ناشی از کرونا برای دانشجویان یکی از جدی ترین مسائل امروز دانشگاه ها است، تصریح کرد: در سال ۹۲ یعنی پیش از این که اسمی از کرونا باشد فدراسیون جهانی سلامت روان ۱۰ اکتبر را به این عنوان نامگذاری کرد و بیشتر از ۱۵۰ کشور جهان این روز را گرامی می دارند. به همین جهت لازم است تأمین و حفظ سلامت روان در جامعه و دانشگاه ها بعنوان یک مبحث جدی تلقی شود و ما برای تأمین این امر، آموزش ها و آگاهی های لازم را عرضه دهیم تا سلامت روان و سواد سلامت روان افراد افزایش یابد.
معاون دانشجویی دانشگاه تهران تصریح کرد: برپایه آمارهای اعلام شده در دنیا از هر شش جوان یک جوان مشکلات در ارتباط با سلامت روان را تجربه می کند و متأسفانه شرایط نامساعد اقتصادی هم این مسئله را جدی تر کرده است و امکان دارد جوانان بیشتری به علت مشکلات اقتصادی درگیر صدمه های روانی شوند.
دکتر حبیبا با تاکید بر این که هر ۴۰ ثانیه یک نفر در جهان براثر خودکشی جان خویش را از دست می دهد، اظهار داشت: برپایه آمارهای رسمی سالیانه سه میلیون نفر براثر مصرف الکل در جهان جان خویش را از دست می دهند که متأسفانه یکی از مهم ترین علل این عوامل مشکلات روانی و عدم سلامت روانی افراد است.
وی در مورد نحوه تشخیص سلامت روان افراد هم اظهار داشت: سلامت روان یعنی این که افراد از نظر عاطفی و رفتاری سازگاری مطلوبی را داشته باشند، در واقع هر کسی این سازگاری را نداشته باشد بطور قطع مولفه های سلامت روانی را ندارد.
دکتر حبیبا افزود: افسردگی، اضطراب، سوگ، اختلالات خلقی و سایر مشکلات همچون موضوع هایی هستند که نشان داده است افراد با مشکل سلامت روانی مواجهند و در صورت عدم دریافت و مداخله های درمانی امکان بهتر شدن را از دست خواهند داد.
معاون دانشجویی دانشگاه تهران تصریح کرد: بررسی سازمان جهانی بهداشت نشان داد دو سوم مبتلایان اختلالات روان شناختی هیچگاه از متخصص برای مداخلات درمانی بهره نبردند و باید تلاش شود حق دسترسی به سلامت روان برای عموم جامعه و همینطور دانشجویان فراهم گردد.
در ادامه زهرا طاهری پور رئیس "همایش ملی کرونا و سلامت روانی، اجتماعی و معنوی دانشجویان" بر لزوم حضور دانشجویان در دانشگاه ها برای آموزش حضوری تاکید کرد و اظهار داشت: متأسفانه شرایط ناشی از انتشار کرونا سبب شده است که حتی دانشجویان جدیدالورود که سال ها برای تحصیل در دانشگاه ها لحظه شماری می کردند از راه تبلت و فضای مجازی بر سر کلاس ها بنشینند. اما حالا لازم است شرایط حضور این دانشجویان در دانشگاه ها را فراهم نماییم.
وی همینطور در مورد جزئیات "همایش ملی کرونا و سلامت روانی، اجتماعی و معنوی دانشجویان" هم اظهار داشت: این همایش طی دو روز متوالی یعنی ۲۱ تا ۲۲ مهرماه در ۵ پنل مختلف برگزار می گردد که صدمه ها، چالش ها و مسائل مختلف با کرونا و دانشجویان در این همایش مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
رئیس "همایش ملی کرونا و سلامت روانی، اجتماعی و معنوی دانشجویان" تصریح کرد: «کرونا، خانواده و سبک زندگی»، «کرونا، فرهنگ، رسانه، آموزش مجازی»، «کرونا، چالش های حقوقی و پشتیبانی از حقوق شهروندان»، «کرونا، سلامت زیستی، روانی، اجتماعی و معنوی» و «کرونا، صدمه شناسی و مداخلات روانی» همچون پنل های همایشی است که طی دو روز مورد بررسی قرار خواهند گرفت.



1400/07/22
12:51:24
0.0 / 5
688
تگهای خبر: آموزش , اقتصاد , بهداشت , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۲
زارا ZARA

زارا

فروش برند زارا

zarakala.ir - حقوق مادی و معنوی سایت زارا محفوظ است