وزیر علوم تاكید كرد

لزوم تدوین آئین نامه پذیرش دانشجوی علوم پزشكی از دوره لیسانس

لزوم تدوین آئین نامه پذیرش دانشجوی علوم پزشكی از دوره لیسانس به گزارش زارا وزیر علوم بر لزوم تدوین آئین نامه ای در مورد مصوبه پذیرش دانشجو علوم پزشکی از دوره لیسانس تصریح کرد و اظهار داشت: باید رشته هایی که می توانند وارد پزشکی بشوند، توسط وزارت بهداشت احصا شود.


به گزارش زارا به نقل از ایسنا، دکتر منصور غلامی در جلسه یک صد و پنجاه و دوم شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور در درباره ماده هشت مصوبه سنجش و پذیرش اظهار نمود: شورایعالی انقلاب فرهنگی حتما این را مدنظر ندارد که مصوبه ای داشته باشد که وزارتین با آن موافق نباشند. به نظر می آید در این مصوبه باید یک مقداری انعطاف پذیری لحاظ شود.
وزیر علوم: ظرفیت هم نباید بگونه ای باشد که یک سال کمتر و یک سال بیشتر باشد. در تغییر ظرفیت های سالیانه این انعطاف پذیری باید دیده شود. از طرفی، حتما باید رشته هایی که می توانند وارد پزشکی بشوند، توسط وزارت بهداشت احصا شود.
وی تصریح کرد: در مورد ماده هشت مصوبه سنجش و پذیرش باید آئین نامه نگاشته و سیاست گذاری صورت گیرد تا در فرآیند پذیرش دانشجو به مشکل برنخوریم.
دکتر ابراهیم خدایی، رئیس سازمان سنجش و آموزش عالی کشور هم در سخنانی اظهار نمود: اگر وزارت بهداشت با این مصوبه و ماده هشت و بندهای آن مخالفت کند، تلاش ها به جایی نمی رسد. ما با تنوع پذیرش موافق هستیم و معتقدیم سیستم پذیرش نباید منحصر باشد.
وی اضافه کرد: اما مشکلی که وجود دارد این است که اولا دانشگاه از رشته های خاصی دانشجو در رشته های پزشکی پذیرش می کند که چهار سال آموزش مرتبط حتی دیده اند، اما در بدو ورود به رشته های پزشکی فقط ۱۰ درصد واحدهای گذرانده شده آنها در مقطع کارشناسی معادل سازی و پذیرش می شود.
رییس سازمان سنجش آموزش کشور تصریح کرد: از این منظر، لازم است یک تعامل و هماهنگی میان وزارت بهداشت و شورایعالی انقلاب فرهنگی شکل بگیرد تا این مصوبه به نتایج خوبی برسد.
دکتر محمود نیلی احمدآبادی رئیس دانشگاه تهران هم در این نشست اظهار داشت: در پذیرش رشته پزشکی هم شرایطی وجود دارد که چاره مطرح شده، معطوف به حل بحران و چالش فعلی نیست. مسیر پذیرش این رشته از مقطع کارشناسی باید بگونه ای باشد که علوم پایه مورد توجه بیشتری قرار بگیرد. در آینده با ضعف شدید در ورودی های علوم پایه مواجه خواهیم شد.
وی تصریح کرد: یکی از دلایلی که می گوییم از مسیر علوم پایه و دوره های کارشناسی این علوم، جذب دانشجو صورت گیرد، بها دادن به این دوره هاست. کسانی که در علوم پایه قوی هستند و وارد رشته پزشکی می شوند قادرند تحولاتی در این رشته و عرصه پزشکی ایجاد کنند.
به گزارش مرکز خبر شورایعالی انقلاب فرهنگی، نیلی افزود: از این منظر دو هدف باید مدنظر قرار گیرد؛ نخست تقویت و توسعه علوم پایه با حضور استعدادهای برتر و دوم توسعه دانش در علوم پزشکی با ورود کسانی که تسلط و دانش بیشتر در علوم پایه اندوخته اند. همینطور از روسای دانشگاه های علوم پزشکی استعلام شود و یک تعاملی به وجود بیاید.




منبع:

1400/04/27
11:33:52
0.0 / 5
787
تگهای خبر: آموزش , برتر , بهداشت , دانشگاه
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
زارا ZARA

زارا

فروش برند زارا

zarakala.ir - حقوق مادی و معنوی سایت زارا محفوظ است