معاون فرهنگی دانشگاه رازی:
۲۲ كرسی آزاداندیشی طی دوسال برگزار كردیم
به گزارش زارا معاون فرهنگی دانشگاه رازی كرمانشاه اظهار داشت: دانشگاه رازی از دانشگاه های پیشرو كشور در بحث برگزاری كرسی های آزاد اندیشی است و طی دوسال گذشته بیشتر از ۲۲ كرسی آزاد اندیشی در این دانشگاه برگزار شده است.
به گزارش زارا به نقل از ایسنا، علی اكبری محسنی در نشست خبری، از برگزاری بیشتر از ۲۲ كرسی آزاد اندیشی در دانشگاه رازی طی دو سال قبل اطلاع داد و اظهار داشت: تحلیل، بررسی و نقد اتفاقات كلان ملی و بین المللی مربوط به ایران همانند زمین لرزه، سیل، برجام و … با استفاده از ظرفیت اساتید دانشگاه محور اصلی برگزاری این كرسی ها بوده است.
وی بابیان اینكه دانشگاه رازی یكی از دانشگاه های پیشرو كشور در بحث برگزاری كرسی های آزاد اندیشی است، اعلام نمود: در خیلی از كرسی های آزاد اندیشی كه برگزار كردیم، ابتكار عمل داشتیم كه این مورد در برگزاری موفقیت آمیز كرسی ها بسیار تأثیرگذار بود.
معاون فرهنگی دانشگاه رازی یادآورشد: در كنار كرسی های آزاد اندیشی، تریبون های آزاد هم در محیط های باز دانشكده ها فضایی را برای اظهار نظر دانشجویان در حوزه های مختلف فراهم نموده است.
ایشان در ادامه به فعالیت"تشكل های سیاسی" دانشگاه طی سنوات گذشته اشاره نمود و اظهار داشت: تا دوسال پیش چهار تشكل در دانشگاه داشتیم كه مربوط به یك گرایش سیاسی بودند، اما از دوسال پیش زمینه فعالیت تشكل های سیاسی با گرایش های سیاسی دیگر را فراهم كردیم.
محسنی همینطور فعالیت "انجمن های علمی" را در جهت تحقق اهداف ذاتی و سرشتی دانشگاه خواند و اظهار داشت: سال ۹۵ تعداد ۳۹ انجمن علمی در دانشگاه رازی فعال بود كه هم اكنون این تعداد به ۷۴ انجمن افزایش پیدا كرده است.
وی ادامه داد: تعداد نشریات دانشجویی دانشگاه هم طی این مدت از سه تا چهار نشریه به ۱۵۳ نشریه دارای مجوز افزایش یافته است.
معاون فرهنگی دانشگاه رازی كرمانشاه در ادامه بابیان اینكه دانشجویان علاقه و اقبال چندانی به "كانون های فرهنگی" ندارند، اظهار نمود: وجود اختلافات عمیقی كه در حوزه مسائل فرهنگی در لایه های مختلف اجتماعی وجود دارد، سبب شده تا كانون های فرهنگی دانشگاه هم با مشكل عدیده ای مواجه شوند و قیدهای پیاپی كه به فعالیت این كانون های وارد می شود هم زمینه ساز شده تا دانشجویان علاقه و اقبال چندانی به این كانون ها نداشته باشند.
به قول این مسئول باوجود عدم گرایش دانشجویان به كانون های فرهنگی و نداشتن فعالیت قوی این كانون ها، طی دو سال قبل تعداد كانون های فرهنگی دانشگاه رازی از پنج به ۹ كانون افزایش یافته است.
ایشان در ادامه به بیانیه" گام دوم انقلاب" ابلاغی توسط مقام معظم رهبری و نقش دانشگاه ها در تحقق اهداف این بیانیه اشاره نمود و اظهار داشت: تابحال دو جلسه را به این منظور در دانشگاه تشكیل داده ایم و روی ۱۵۰ عنوان مبحث در حوزه های فرهنگی، اجتماعی، انقلابی، مذهبی و سیاسی بحث كردیم كه در نهایت منجر به این شد كه روی پنج تا شش محور برنامه ریزی داشته باشیم.
محسنی برنامه ریزی، هدایت و نظارت بر فعالیت های فرهنگی، توسعه و ایجاد بستر مناسب برای انجام فعالیت های فرهنگی، مذهبی، سیاسی و اجتماعی، ترویج و تعمیق روحیه دین گرایی و دین پژوهشی، برنامه ریزی و اجرای فعالیت های فوق برنامه، برگزاری كارگاه های دوره كارآفرینی و مهارتی، اجرای مجموعه آیین نامه ها، قوانین و مصوبات دانشگاه و رسیدگی و بررسی وضعیت تشكل های دانشجویی و حمایت مادی و معنوی از فعالیت های فرهنگی و دینی دانشجویان را از مهمترین محورهای فعالیت و تمركز معاونت فرهنگی دانشگاه رازی برشمرد و اظهار داشت: همینطور تلاش داریم تا برنامه های فرهنگی كه در دانشگاه اجرا می شود با عنایت به نیازسنجی انجام گرفته از دانشجویان و اساتید و هم همراه با درنظر گرفتن كیفیت و كمیت باشد.
این مطلب زارا را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط زارا
نظرات بینندگان در مورد این مطلب