در دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی انجام می شود
تشكیل كارگروه امید با هدف تربیت دانشجوی چندبعدی
زارا: كارگروه امید با هدف ارتقای مهارت و یادگیری دانشجویان و تربیت دانشجوی چند بعدی در معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشكی شهیدبهشتی شروع به كار كرد.
به گزارش زارا به نقل از ایسنا، دکتر امام هادی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در اولین جلسه کارگروه امید، هدف از برگزاری این کارگروه را ارتقای مهارت و یادگیری دانشجویان ذکر کرد و باتوجه به اهمیت بالای مباحث فرهنگی، به کارگیری تمامی توان در امتداد تعالی امور فرهنگی را ضروری برشمرد.
وی تقویت توانمندی های اخلاقی، روانی، فنی و سایر توانمندی ها را برای تربیت نسل جوان و دانشجوی چند بعدی الزامی دانست و اظهار داشت: از این طریق دانشجویان می توانند از مهارت های فراگرفته در دوران تحصیل خود در زندگی و حرفه خود بهره ببرند.
وی باتوجه به ضرورت حرکت به سمت دانشگاه های نسل سوم و دانشگاه های کارآفرین اشاره کرد: آموزش باید نهادینه سازی فرهنگ را نیز در بر گیرد و علاوه بر آموزش علم و دانش به دانشجویان، انواع مهارت های اجتماعی نیز باید تعلیم داده شود.
رئیس کارگروه امید در خاتمه سخنان خود به ضرورت راه اندازی، تداوم و استمرار فعالیت این قبیل کارگروه ها و بارش افکار در امتداد سیاستگذاری ها و به منصه ظهور رسیدن ایده های این جلسه ها اشاره نمود.
هاشم ورزی سرپرست مدیریت تعالی فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه نیز در این جلسه به بیان توضیحاتی درباب این کارگروه پرداخت و اشاره کرد که طرح اولیه این کارگروه توسط وی در سال ۱۳۸۷ برگزیده جشنواره ملی ایده های ناب فرهنگی شده است.
دبیر کارگروه امید، مهارت آموزی و کارآفرینی در دانشگاه را بسیار مهم برشمرد و ابراز امیدواری کرد که طراحی های صورت گرفته و برنامه ریزی های مدون منجر به تربیت دانش آموختگان چندبعدی در دانشگاه شود.
همین طور سایر اعضا به ارائه نظرات و پیشنهادهای خود پرداختند که تعیین مبانی نظری و فلسفی این طرح، شفاف سازی اهداف و حیطه ها، داشتن نگاه اجرایی به پروژه، نیازسنجی دانشجویان، تفکیک مهارت های عمومی از تخصصی و مهارت های شغلی از کارآفرینی، انجام پژوهش های تلفیقی، جداسازی دو مجموعه فنی و اجرایی کارگروه بعضی از این مباحث بود.
منبع: زارا
این مطلب زارا را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط زارا
نظرات بینندگان در مورد این مطلب