مدیر عامل بانك رفاه مطرح كرد:

هدف ما درآمدزایی از راه كارمزد خدمات است نه وجه التزام

هدف ما درآمدزایی از راه كارمزد خدمات است نه وجه التزام به گزارش زارا مدیر عامل بانك رفاه اظهار داشت: رویكرد اصلی بانك رفاه در زمینه درآمدزایی، دریافت كارمزد در ازای خدمت رسانی با كیفیت به مشتریان است



به گزارش زارا به نقل از مهر، دكتر محمدعلی سهمانی مدیرعامل بانك رفاه كارگران ضمن بیان مطلب فوق اضافه كرد: وجه التزام صرفاً ابزاری برای تنبیه مشتریان بدحساب است. به همین خاطر است كه سهم درآمدی بانك رفاه از محل وجه التزام تسهیلات تنها در حدود ۴ تا ۵ درصد است.
وی همینطور در واكنش به اینكه برخی بانك ها بیشتر از ۵۰ درصد از درآمدشان از محل وجه التزام است، اظهار داشت: جهت گیری مدیران بانك رفاه همواره بر این بوده كه منابع درآمدی را به سمت كارمزدها سوق دهند. به این معنا كه در قبال ارزش افزوده ای كه بانك برای مشتریان ایجاد می كند، سهمی بعنوان كارمزد و حق الزحمه بانك برداشت نمائیم
مدیرعامل بانك رفاه كارگران تصریح كرد: در مواردی كه تسهیلات تكلیفی همچون قرض الحسنه، وام سیل زدگان یا رونق تولید در بین هست، حداقل سود ممكن را دریافت كرده ایم، بگونه ای كه از لحاظ مالی در نقطه سر به سر عمل كرده ایم.
بانك رفاه، حامی ۶۰ ساله قشر متوسط و زحمت كش
سهمانی در تشریح خدمات بانك رفاه برای مشتریانش اظهار داشت: ما بانك رفاه كارگران هستیم. هر چند كه مخاطب كلی و عام ما همه مردم هستند، اما اولویت اصلی ما خانواده كارگران، مستمری بگیران و بازنشستگان هستند.
وی در ادامه اضافه كرد: تمام تلاش بانك رفاه طی ۶۰ سال قبل این بوده كه با توسعه سبد خدماتی خود، حداكثر رضایت این عزیزان را فراهم نماییم.
«بیش از ۳ میلیون و دویست هزار نفر مستمری بگیر ماهانه حقوق خویش را از شعب بانك رفاه دریافت می كنند.»
اولویت بانك رفاه، خدمت رسانی به مردم در تمامی حوزه های مربوط به سلامت است
نایب رئیس هیأت مدیره بانك رفاه، اولویت خدمات این بانك را حوزه سلامت دانست و تصریح كرد: سهامدار اصلی بانك رفاه سازمان تأمین اجتماعی است و این سازمان با بیشتر از ۴۲ میلیون ذینفع، بزرگترین صندوق بیمه ای و بازنشستگی در كشور است.
سهمانی در ادامه اضافه كرد: هدف استراتژیك و اولویت اصلی كسب و كار ما، فارغ از اینكه مشتری اصلی ما سازمان تأمین اجتماعی و زیرمجموعه های این سازمان است، حوزه سلامت كشور است.
وی همینطور عنوان كرد: هم اكنون، حجم بالایی از خدمات پولی و مالی بانك رفاه، در چارچوب تشهیلات ریالی و ارزی، گشایش اعتبار اسنادی، واردات تجهیزات پزشكی، واردات مواد اولیه دارو و … به بخش سلامت كشور اختصاص یافته است.
بانك وكیل سپرده گذاران و امانت دار وجوه آنهاست
سهمانی در توضیح بیشتر چرایی دریافت وجه التزام تصریح كرد: امروز در بانك رفاه كارگران و كل شبكه بانكی كشور، بیشتر از ۹۵ درصد از منابع بانك ها از محل سپرده های مردم جمع آوری شده است و بانك از جانب سپرده گزاران و مشتریان خود وكیل است كه از ثروت و امانت آنها امانت داری كند. ازاین رو اگر بانك ها دقت لازم را در مراقبت از اموال مردم نكنند، باعث تضییع حقوق سپرده گذاران خواهد شد.
«سهم درآمدی بانك رفاه از محل وجه التزام تسهیلات تنها در حدود ۴ تا ۵ درصد است.»
اقدامات بانك رفاه برای سیل زدگان
سهمانی اقدمات بانك رفاه برای صدمه دیدگان سیل اخیر را اینگونه تشریح كرد: از همان روزهای اول وقوع این حادثه دلخراش، بانك رفاه پیش از اینكه تكلیفی از سوی مقامات و دولت به ما ابلاغ شود، اعلام آمادگی كرد. اولویت اول ما این بود كه گرفتاری مروبط به ذینفعان بانك و خانواده هایشان را برطرف نماییم. از همان ابتدا با سازمان تأمین اجتماعی و بهزیستی تفاهماتی را داشتیم و تسهیلات خوبی را برای حمایت ار افراد تحت پوشش تخصیص دادیم.
وی افزود: در كنار همه اینها، همكاران عزیز من در سطح كشور هم با جمع آوری كمك و حتی تخصیص بخشی از حقوق خود به یاری سیل زده ها شتافتند.
خدمات و تسهیلات بانك رفاه برای بازنشستگان
مدیرعامل بانك رفاه در ادامه به اختصاص بخش قابل توجهی از تسهیلات و خدمات بانك رفاه به سازمان تأمین اجتماعی و حوزه های درمانی و اقتصادی زیرمجموعه آن اشاره نمود و اضافه كرد: ما طی سال های ۹۷ و ۹۸ تسهیلاتی خوبی به كانون های بازنشستگی اختصاص داده ایم و اخیراً حتی مبالغ را چندین برابر افزایش داده ایم كه این مورد را نمایندگان این عزیزان می توانند تأیید كنند.
وضعیت مالی بانك رفاه خوب و مثبت است
مدیرعامل بانك رفاه در انتها تصریح كرد: خوشبختانه بانك رفاه در سالهای اخیر مسیر رو به رشدی را طی كرده است. هر ساله یك هدف گذاری حداقلی در سودآوری داشته ایم كه نشان دهنده بزرگ تر شدن، قوی تر شدن و مقاوم تر شدن بانك رفاه در مقابل نوسانات است. این مطلب به نوبه خود باعث اطمینان خاطر مشتریان و ذینفعان ما خواهد شد. این مطلب، یك خبرآگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

1398/05/06
13:23:13
5.0 / 5
3970
تگهای خبر: ارز , اقتصاد , بانك , تسهیلات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۲
زارا ZARA

زارا

فروش برند زارا

zarakala.ir - حقوق مادی و معنوی سایت زارا محفوظ است