در بازدید استاندار تهران از برج فناوری دانشگاه امیركبیر مطرح شد

رشد تكنولوژیك كشور در گرو ارتباط مستمر مراكز صنعتی با محافل علمی است

رشد تكنولوژیك كشور در گرو ارتباط مستمر مراكز صنعتی با محافل علمی است به گزارش زارا استاندار تهران با تاكید بر اینكه در كشوری كه تحت فشار و تحریم است، باید دانشگاه های آن تقویت شود، اظهار داشت: رشد تكنولوژیك كشور در گرو ارتباط مستمر مراكز صنعتی با محافل علمی و دانشگاهی است.


به گزارش زارا به نقل از ایسنا، دكتر انوشیروان محسنی بندپی در بازدید از برج فناوری دانشگاه صنعتی امیركبیر با اشاره به ظرفیت های بالای این دانشگاه در حوزه های علمی و فناوری و تربیت نیروی انسانی، اضافه كرد: فارغ التحصیلان این دانشگاه به دنبال میز و استخدام دولتی نیستند؛ چراكه با راه اندازی اقدامات تكمیلی مانند برج فناوری، شركت های دانش بنیان و استارتاپها در آن جمع شده اند.

وی افزود: اینكه فردی صاحب فن باشد، كافی نیست؛ بلكه جوانانی كه به دنبال ایده پروری هستند، نیازمند راهنمایی و مشاوره های علمی و فناوری هستند تا كسب و كارهای آنها شكل بگیرد.

محسنی بندپی با اشاره به اینكه اگر به جای رشد كمی در دانشگاه به فكر رشد كیفی دانشجویان فارغ التحصیل بودیم و ایده به محصول تبدیل می شد، توسعه بیشتری را در كشور شاهد بودیم، اظهار داشت: رشد تكنولوژیك كشور در گرو ارتباط مستمر مراكز صنعتی با محافل علمی و دانشگاهی است.

وی به ظرفیت های موجود در دانشگاه ها اشاره نمود و خاطرنشان كرد: محققان دانشگاهی ماهواره های مخابراتی را در مدار قرار می دهند. چنین فناوری هایی از نیازهای فناوری كه در كشور وجود دارد، بالاتر است.

استاندار تهران با اشاره به چالش موجود در كشور در زمینه تأمین كاغذ كارت های ملی، اظهار نمود: اعلام گردید كه كاغذهای این كارت ها در كشور قابل تولید نیست و ما با رجوع به سمت شركت ها مشاهده كردیم كه در كشور امكان تولید كاغذهای كارت های ملی وجود دارد.

محسنی بندپی تصریح كرد: كشوری كه در همه ابعاد تحت فشار و تحریم قرار دارد، باید نسبت به تقویت دانشگاه ها اقدام نماید. بر این اساس ما در استانداری اعتقاد داریم كه تقویت دانشگاه هایی چون دانشگاه صنعتی امیركبیر اثربخشی بیشتری در جامعه خواهد داشت.

او همینطور به بودجه های انقباضی در كشور اشاره نمود و اظهار داشت: بودجه سال ۱۳۹۷ تهران نسبت به اعتبارات سال ۹۶ به میزان ۵۶ درصد رشد منفی داشته و این در شرایطی است كه ۱۷ درصد از جمعیت كشور در این شهر ساكن هستند.

محسنی بندپی اظهار داشت: نگاه استانداری به محافل دانشگاهی و هزینه كرد در این مراكز نگاه هزینه محور نیست، بلكه سرمایه گذاری است و در مورد تأمین زمین برای سایت دوم دانشگاه صنعتی امیركبیر آماده همكاری هستیم و در این خصوص بزودی جلسه ای با مدیركل منابع طبیعی استان برگزار می كنم.
دكتر احمد معتمدی، رئیس دانشگاه صنعتی امیركبیر هم در این بازدید كمبود فضای فیزیكی را از چالش های این دانشگاه نام برد و اظهار داشت: ما به دنبال سایت دوم دانشگاه هستیم.

معتمدی تعداد دانشجویان این دانشگاه را بیشتر از ۱۴ هزار نفر ذكر كرد و اضافه كرد: ۵۰ درصد این افراد در مقطع تحصیلات تكمیلی مشغول به تحصیل هستند.

وی كمپ اصلی این دانشگاه را در خیابان حافظ دانست و تصریح كرد: وسعت این دانشگاه ۱۰ هكتار است كه نسبت به سایر دانشگاه های صنعتی قدیمی كشور كمتر است؛ از این رو ما با كمبود فضای فیزیكی در این دانشگاه مواجه هستیم.

معتمدی كمبود فضای فیزیكی را یكی از چالش های این دانشگاه نام برد و ابراز امیدواری كرد كه با همكاری استانداری این چالش مرتفع شود.

وی با اشاره به وسعت دانشگاه های صنعتی كشور، خاطرنشان كرد: هر منطقه ای كه در اختیار دانشگاه ها قرار می گیرد، دانشگاه ها در حفظ آن كوشا هستند.



1397/12/13
13:40:17
5.0 / 5
4765
تگهای خبر: تولید , دانشگاه , سرمایه گذاری , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۱
زارا ZARA

زارا

فروش برند زارا

zarakala.ir - حقوق مادی و معنوی سایت زارا محفوظ است