دیوار چین از گذشته تا به امروز

دیوار چین از گذشته تا به امروز زارا: وقتی سخن از چین می شود اغلب دیوارچین به خاطر می آید که معماری باشکوهی دارد و مشوق اصلی گردشگران برای دیدار از سرزمین چین است.



به گزارش تجاری خبرگزاری مهر، چین کشوری پهناور واقع در در آسیای شرقی است. این کشور عظیم میلیونها جمعیت را در خود جای داده و با ۱۴ کشور دیگر مرز مشترک دارد. چین سرزمین هزار امپراطور، با تاریخ و فرهنگ عمیق خود جاذبه های گردشگری زیادی دارد و هرساله گردشگران بسیاری با دریافت ویزای چین به این دیار باشکوه سفر می کنند و از میراث جهانی آن دیدن می کنند. وقتی سخن از چین می شود اغلب دیوارچین به خاطر می آید که معماری باشکوهی دارد و مشوق اصلی گردشگران برای دیدار از سرزمین چین است.
دیوار بزرگ چین یکی از عجایب هفتگانه جهان
چین سومین کشور وسیع جهان است و جاذبه های گردشگری آن بی شمار است؛ اما در بین همه ی جاذبه ها دیوار چین بیش از همه موردتوجه است و همیشه پای ثابت تور چین است. دیواری به عظمت یک کوه؛ که قدمت آن به ۲۰۰۰ سال پیش برمی گردد! این عظمت باستانی زبانزد عام و خاص است که نه فقط در تاریخ چین بلکه در تاریخ جهان می درخشد. دیوار چین به عنوان یکی از عجایب هفتگانه جهان به ثبت رسیده است.
روایت شده نیل آرمسترانگ نخستین فضانورد آمریکایی تنها دو آثار دست ساخته بشر را از روی ماه تشخیص داد و یکی از این دو اثر دیوار چین بود. به دیوار چین بزرگ ترین سنگر دفاعی جهان گفته می شود چونکه دلیل اصلی راه اندازی آن نظامی بوده و برای امنیت و دفاع از سرزمین بنا شده است. علت ساخت دیوار چین
برای دانستن علت ساخت دیوار چین لازم است کمی در تاریخ چین گذر نماییم. در قرن پنجم تا هشتم پیش از میلاد حکومت وقت چین در سلسله رینگ مورد حملات گوناگون ملیت های شمالی هی ونک هو قرار می گرفته این ملیت قوم مغول و هون بوده و برای همین دستور داده می شود که برای حفاظت چین در مقابل یورش مغول ها این دیوار بنا شود؛ بدین سبب ساخت این دیوار از شای کوان شروع و تا گانسو امتداد یافت و اینک بزرگ ترین و طولانی ترین اثر تاریخی از سازه دفاعی و نظامی در جهان را بنام خود کرده است.
متأسفانه هیچ کدام از پادشاهان چین با ساخت دیوار به هدف خود نرسیدند چونکه دیوار در جاهایی شکسته شد و مغول ها فرصت یورش به چین را پیدا کردند.
اما آن چه مهمست به یادگار ماندن این شاهکار عظیم معماری است که تمدن پر افتخار چین را به جهان نشان میدهد همانطور که بر روی این دیوار حک شده" قهرمان نیستی تا آن زمان که به دیوار بزرگ نرسی"! دیوار چین از کجا تا کجاست؟
دیوار عظیم چین از شرق به غرب کشور چین امتداد داد. در نقشه چین امروزی امتداد این دیوار از کوه هوآ در نزدیکی داندونگ تا غرب جیوچوان در استان گانسو است. طول این دیوار ۲۱۱۹۶ کیلومتر برآورد می شود. ارتفاع دیوار چین نیز در قسمت های مختلف متغیر است؛ ولی بلندترین قسمت آن ۷ متر است. ارتفاع این دیوار در شهر پکن حدود ۷.۸ متر است. این دیوار در طول تاریخ دستخوش تغییراتی بوده و در زمان های مختلفی از تاریخ تکمیل شده است.
بخش هایی که تخریب شده دیگر قابل بازدید نیست و قسمت های دیگر هم در معرض لطمه هستند. اما بخشهایی که میزبان گردشگران است بخش های مانده و سالم می باشد. اصلی ترین دلیل تخریب دیوار چین سرقت آجرهای دیوار گزارش شده است. گذر از دیوار چین و حقایق آن
هنگام سفر به چین و بازدید از بزرگ ترین معمای باستانی چین یعنی دیوار چین؛ موارد حیرت انگیزی را از این اثر خواهید دید. ازآنجایی که قدمت این دیوار بیش از ۲۰۰۰ سال است و به عبارتی در ۲۰۰۰ سالگی خود به سر می برد با فراز و نشیب های زیادی در طول تاریخ همراه بوده و جنگ های مختلفی به خود دیده است.

این دیوار از ۹ استان چین که شامل لیائونینگ، هبئی، تیانجین، پکن، مغلوستان، شانسی، نینگ شیا و گانسو هستند عبور می کند. در طول این دیوار کتیبه ها و سنگ نگاره های زیادی دیده می شود که هرکدام حکایت از یک داستان کهن و اساطیری دارد. معروف ترین سنگ نگاره قصه "منگ جیان" است. زنی که شوهر کارگرش را در حین ساخت دیوار چین از دست می دهد و افسانه آن بر روی کتیبه نوشته شده است. معماری دیوار چین
از آنجا که این دیوار در دوره های مختلف تکمیل شده و یا دست خوش تغییر بوده درهر قسمت آن با تفاوت هایی روبرو می شویم؛ اما در مورد مصالح ساخت دیوار چین، در غالب قسمت ها مصالحی مانند سنگ، خاک و آجر دیده می شود. به دیوار چین از منظره بالا که نگاه نماییم در فواصل ۵۰۰ متری ساختمان هایی قلعه مانند را می بینیم که به اصطلاح چینی ها "برج آتش" نام دارد. این برج ها برای حفاظت و نگهبانی بنا شده و نیروهای سپاه آن سلسله با دیده بانی از این برج ها تا کیلومترها دورتر از دیوار را مشاهده می کردند و در صورت دیدن متجاوز سریع اطلاع می دادند. نام این دیوار چندین بار تغییر داشته که "دیوار بلند" یا "دیوار ده هزار مایلی" از اسامی آن بوده و البته مردم محلی با اسامی خاص خود این دیوار را خطاب می کنند. در شهر شانگهای به این دیوار "دریچه ورود به بهشت" نیز می گویند. عجایب دیوار چین
نکات جالبی در ارتباط با دیوار چین وجود دارد که شنیدن آن خالی از لطف نیست.
دیوار چین طولانی ترین سازه ساخت بشر است که تا کنون ثبت شده است.
قدمت این دیوار به حدود ۲۰۰۰ سال برآورد می شود.
بیشتر طول این دیوار توسط کارگران سلسله مینگ تولید شده و سهم بیشتر در این اثر تاریخی دارند.
برای ساخته شدن این دیوار ۴۰۰۰۰۰ نفر جان خودرا از دست دادند برای همین به دیوار چین بزرگ ترین قبرستان جهان را لقب داده اند!
در رابطه با دیوار چین افسانه های زیادی نیز روایت شده؛ بطور مثال می گویند یک اژدهای سفید مسیر دیوار بزرگ چین را به کارگران نشان می داده و برای همین مسیر دیوار به درستی بنا گشته است. جالب است بدانید در کشور چین اژدها به عنوان یک الهه محافظ بوده و چینی ها اعتقاد داشتند زمین پر اژدهاهایی است که نقش مراقبت از زمینیان را برعهده دارند.
آخرین جنگ بر روی دیوار چین در سال ۱۹۳۸ میان ژاپن و امپراطوری چین بوده که آثار آن بر روی دیوار قابل مشاهده می باشد.
ساخت دیوار چین چند سال طول کشید؟
ساخت این نماد از فرهنگ و میراث ملی چین حدود ۲۰ سال به طول انجامیده است و در سال ۱۹۸۷ میلادی در لیست میراث جهانی ثبت شده است.
بدون شک افراد بسیاری دیدار از دیوار چین را در برنامه سفر به این کشور قرار داده اند. آسان تر بگوییم سفر به چین بدون دیدار از دیوار بزرگ چین خالی از لطف است.
اگر برای بار اول است که به چین سفر می کنید پیشنهاد می نماییم بوسیله یک آژانس هواپیمایی معتبر مبادرت به دریافت تور کنید. بدین سان علاوه بر یک سفر برنامه ریزی شده از حضور راهنمای تور بهره مند می شوید.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.


منبع:

1402/09/13
09:46:15
0.0 / 5
213
تگهای خبر: تولید , سفر , مد
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
زارا ZARA

زارا

فروش برند زارا

zarakala.ir - حقوق مادی و معنوی سایت زارا محفوظ است