ضرورت تدوین نقشه راه فرهنگی اجتماعی دانشگاه ها منطبق با اسناد بالادستی

ضرورت تدوین نقشه راه فرهنگی اجتماعی دانشگاه ها منطبق با اسناد بالادستی به گزارش زارا، مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم اظهار داشت: دانشگاه ها باید نقشه راه کارهای فرهنگی، اجتماعی خودرا منطبق با اسناد بالادستی و بیانیه گام دوم انقلاب تدوین کنند.


به گزارش زارا به نقل از ایسنا، دکتر محمدعلی اسلامی در نشست معاونان فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ها گفت: باید یک نقشه راه در دانشگاه ایجاد نماییم. گام اول مرحله آشنایی با نظام فرهنگی و اجتماعی دانشگاه است. دانشگاه، هویت دانشجویی، الزامات دانشجویی، قوانین و ضوابط، مجموعه ای است که در همان شروع کار دانشجو با آن آشنا می شود. مرحله دوم هویت شناسی مبتنی بر خودشناسی و استعدادیابی است.
وی افزود: در زمینه روان شناختی بیشتر دانشجویان با یک بحران هویتی درگیر هستند. نقشه ای به عنوان نقشه راه ندارند اینجاست که نقش مراکز مشاوره در دانشگاه می تواند کمک کننده باشد مشاوره روان شناسی، مشاوره مذهبی، حقوقی و مدیریتی می توانند کمک کننده باشند.
وی ادامه داد: مرحله سوم آشنایی با زیست بوم است. وقتی دانشجو با زیست بوم آشنا شد می توانیم به دانشجو پیشنهاد دهیم که اگر مشتاق کارهای گروهی است در زمینه های سیاسی علمی و فرهنگی هنری می تواند وارد گروه هایی که در حوزه مورد علاقه اوست وارد شده و توانمند شود و اگر مشتاق کارها و کارهای گروهی نیست بصورت فردی وارد رویدادها و برنامه های فردی شود.
وقتی دانشجو وارد این گروه ها می شود در حقیقت وارد مرحله چهارم که نقش آفرینی در ظرفیت های توانمندساز جمعی است، می شود و در این مرحله ارزیابی پایانی وجود ندارد و ارزیابی بصورت مستمر به انجام می رسد.
اسلامی افزود: مرحله پنجم نقش آفرینی در رویدادهای شتاب دهنده استعدادهای تخصصی است که جشنواره هایی مثل جشنواره قرآنی جشنواره تئاتر دانشجویی، جشنواره فیلم و عکس، جشنواره ادبی و... هستند که در این مرحله واین رویدادها خروجی ها نیز رصد می شوند.
اسلامی مرحله ششم را نقش آفرینی در رویدادهای حل مسائل عمومی و تخصصی عنوان نمود و اضافه کرد: دانشجو در این مرحله می تواند در حل مسائل انقلاب و کشور نقش داشته باشد یا با حل مسائل شخصی و تحصیلی خود دانسته یا نادانسته در زمینی وارد شود که به حل مسئله می پردازد و در نهایت به ارتقای خودکارآمدی منجر می شود.
به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، وی اشاره کرد: نکته دیگر این است که نهادهایی خدمات دهنده و تسهیل گر و تقویت کننده در داخل دانشگاه هستند مثل نهاد نمایندگی رهبری، بسیج اساتید، مراکز رشد و... در کنار اینها ظرفیت هایی هم در وزارت علوم موجود است. معاونت پژوهشی که دو ظرفیت ویژه دارد؛ یکی دفاتر ارتباط با صنعت و دیگری کمیسیون انجمن های علمی اساتید که می خواهیم اینها به انجمن علمی دانشجویی وصل شوند و در نتیجه ظرفیت های درون دانشگاهی به نهادهای خدمات دهنده و خدمات گیرنده در کشور متصل می شوند.
مدیرکل پشتیبانی امور فرهتگی و اجتماعی گفت: وزاتخانه های مختلف، شهرداری ها و مجموعه های مردم نهاد نقش حمایت کننده در رویداداهای ذکر شده را می توانند داشته باشند و رویکرد نهایی این است که کلیه رویدادهایی که برگزار می گردد جهت دار و منطبق با اسناد بالادستی و هم سو با بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی باشد.




منبع:

1401/06/31
17:44:58
0.0 / 5
310
تگهای خبر: ارز , جشنواره , خدمات , دانشگاه
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۱
زارا ZARA

زارا

فروش برند زارا

zarakala.ir - حقوق مادی و معنوی سایت زارا محفوظ است