معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشكی تهران تاكید كرد

لزوم خدمات رسانی استاندارد به دانشجویان بین الملل

لزوم خدمات رسانی استاندارد به دانشجویان بین الملل به گزارش زارا معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشكی تهران با تاكید بر لزوم خدمات رسانی استاندارد به دانشجویان بین الملل اظهار داشت: دانشجویان خارجی در وهله اول مهمانان كشور ما هستند و باید بر حسب آموزه های دینی و ملی خود برای آنها جایگاه مناسبی را قائل شویم و در نظر داشته باشیم این دانشجویان، سفرای آینده كشور در كشورهای خود هستند و اهتمام شود خاطره خوبی از زمان اقامتشان در كشور ما داشته باشند.


به گزارش زارا به نقل از ایسنا، دکتر محمدحسین پورغریب، معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران در جلسه شورای معاونت دانشجویی فرهنگی این دانشگاه با محوریت ارائه گزارش کارهای دانشجویی پردیس بین الملل در 6 ماهه نخست امسال، گفت: ایام محرم فرصت مناسبی جهت بررسی و ارائه ریشه های فکری امام حسین (ع) و آشنا کردن دانشجویان با فرهنگ نهضت عاشورا و دین اسلام است و بر ما بعنوان معاونین دانشجویی فرهنگی دانشگاه واجب است که این گنجینه پربار را به نسل جدید انتقال دهیم.
وی در ادامه اضافه کرد: یکی از ذخایر دانشگاه حوزه بین الملل دانشگاه است. این حوزه دارای اعتبار و ظرفیت های ناشناخته ای در اشاعه فرهنگ ایرانی اسلامی است. این پروسه می تواند فوایدی دوطرفه برای دانشجویان ایرانی و دانشجویان کشورهای دیگر داشته باشد.
دکتر پورغریب با تاکید بر لزوم خدمات رسانی استاندارد به دانشجویان بین الملل اظهار داشت: دانشجویان خارجی در وهله اول مهمانان کشور ما هستند و باید بر حسب آموزه های دینی و ملی خود برای آنها جایگاه مناسبی را قائل شویم و در نظر داشته باشیم این دانشجویان، سفرای آینده کشور در کشورهای خود هستند و اهتمام شود خاطره خوبی از زمان اقامتشان در کشور ما داشته باشند.
در ادامه دکتر الهه متوسلی معاون دانشجویی فرهنگی پردیس بین الملل گزارشی از عملکرد شش ماه گذشته این معاونت ارائه داد و اظهار داشت: دانشگاه 6 خوابگاه به دانشجویان بین الملل اختصاص داده که شامل 2 خوابگاه در کیش و 4 خوابگاه در تهران است. ظرفیت خوابگاه های بین الملل حدود 500 نفر است که هم اکنون حدود 300 نفر از دانشجویان ساکن خوابگاه ها هستند.
دکتر متوسلی با اشاره به اینکه در روزهای کرونا خوابگاه های بین الملل پذیرای دانشجویان بود، اظهار داشت: تلاش شد پروتکل های بهداشتی مشابه سایر اماکن دانشگاه رعایت شود و همین طور 5 واحد قرنطینه در نظر گرفته شده و به دانشجویانی که از خارج از کشور مراجعه می کنند، خدمات رسانی می کند.
وی اضافه کرد: در مواردی دیده شد دانشجویان بین الملل به سبب دوری از خانواده و عدم امکان مراجعه به کشور مبداء در زمان بسته شدن مرزهای بین المللی نیاز به مشاور داشتند که این امر توسط مشاوران روانشناسی و مددکاران صورت پذیرفت.
در ادامه معاون دانشجویی فرهنگی پردیس بین الملل بر تغذیه سالم دانشجویان تاکید کرد و اظهار داشت: با همکاری معاونت دانشجویی فرهنگی و برای جلوگیری از انتقال و شیوع ویروس به دانشجویان، وعده های غذایی بوسیله آشپزخانه دانشگاه تامین می شود.
وی اشاره کرد: همین طور دسترسی بیش از پیش دانشجویان به شبکه اینترنت خوابگاه و بالا بردن ظرفیت آن بر حسب نیاز دانشجویان به کلاس های آنلاین در دستور کار قرار گرفت و به سرعت انجام شد.
دکتر متوسلی در ادامه به مراجعه پزشک معالج به بیماران و دانشجویانی که نشانه های بیماری را نداشتند اشاره نمود و اظهار داشت: دانشجویان مبتلا به طور مداوم و سایر دانشجویان یک روز درمیان تحت نظر پزشک هستند.
بعد از آن دکتر پورغریب عملکرد دانشجویان بین الملل را در جشنواره ها، مسابقات و کمیته های دانشجویی، خوب دانست و اظهار داشت: حضور دانشجویان بین الملل با فرهنگ ها و تجربیات متفاوت در کمیته های دانشجویی و جشنواره ها و مسابقات، فرصتی خوب برای ایجاد تعامل و تبادل فرهنگ بین دانشجویان ایرانی و خارجی است و این تجربیات می تواند در ارتقای سطح مهارت های ارتباطی، رفتاری و اخلاقی دانشجویان موثر باشد و سبب نزدیکی دانشجویان شود و موضوع بسیار مهم اینست که حوزه بین الملل ظرفیت های بالایی دارد و می توان از آن بهره برد.
وی در ادامه با اشاره به ستاد کرونا فایتر و اینکه در ابتدا دانشجویان با ملیت های مختلف در آن به فعالیت پرداختند و مخاطبان جهانی با زبان های مختلف را جذب کردند، اشاره کرد: این ستاد در روزهای کرونا با هدف ارائه اطلاعات، مستندات و شواهد علمی در رابطه با بیماری کرونا افتتاح شد و مطالب بوسیله دانشجویان به زبان های مختلف ترجمه و در اختیار مخاطبان قرار گرفت.
در ادامه حجت الاسلام والمسلمین ابوالفتح غفاری معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در پاسخ به این پرسش که چگونه می توان برنامه های فرهنگی مناسب برای طیف های مختلف دانشجویان بین الملل تعریف کرد، اظهار داشت: ظرفیت های دینی و مذهبی که وجود دارد، این امکان را فراهم می آورد تا بتوانیم در حوزه های مذهبی، اخلاقی و فرهنگی پاسخگوی مشکلات دانشجویان بین الملل باشیم و بتوانیم مشاوره های کارشناسی و دقیقی را به آنان ارائه دهیم.
وی در ادامه به بعضی از کارهای انجام شده در شورای فرهنگی در این راستا و همین طور برنامه تقویم سال آینده اشاره نمود و حاضران در جلسه در این مورد به بحث و گفتگو پرداختند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، در آخر جلسه دکتر محمدحسین صادقیان مدیر فرهنگی معاونت فرهنگی دانشگاه به لزوم حضور هرچه بیشتر دانشگاه در جامعه اشاره نمود و اظهار داشت: دانشگاه می تواند نشاط اجتماعی در جامعه بوجود بیاورد که با همین هدف و با همکاری دانشکده های تغذیه و رژیم شناسی و تکنولوژی های جدید پزشکی، در امتداد بهبود تغذیه و بالابردن تولید ملی در حال فعالیت هستیم.
وی اضافه کرد: باید از فرصت های بوجود آمده برای انتقال مفاهیم به عموم جامعه و دانشجویان بهره ببریم تا بتوانیم با هجمه های فرهنگی مقابله نماییم و در این راستا تولید محتواهای مناسب، با ریشه های محکم علمی می تواند راهگشا باشد.




منبع:

1399/06/15
23:08:17
5.0 / 5
1416
تگهای خبر: استاندارد , اینترنت , بهداشت , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳
زارا ZARA

زارا

فروش برند زارا

zarakala.ir - حقوق مادی و معنوی سایت زارا محفوظ است