آشنایی با شرایط مهاجرت تحصیلی 2020

آشنایی با شرایط مهاجرت تحصیلی 2020 زارا: تحصیل در خارج از كشور همیشه مورد توجه دانشجویان بوده و اشتیاق برای كسب دانش و ماجراجویی در جوانان از اصلی ترین انگیزه های مهاجرت تحصیلی است.


به گزارش زارا به نقل از مهر، در سالیان اخیر تحصیل در خارج از کشور همیشه مورد توجه دانشجویان و جویندگان علم و دانش بوده است. اشتیاق برای کسب دانش جدید و ماجراجویی در میان جوانان از اصلی ترین انگیزه های مهاجرت تحصیلی است. ارزش های اجتماعی، شرایط اقتصادی و رفاهی جامعه و در نهایت کیفیت آموزش در سایر کشورها نیز می توانند در این مهاجرت تحصیلی تأثیر بسزایی داشته باشد. طبیعتاً سوالاتی درباره مهاجرت تحصیلی برای اغلب دانشجویان خصوصاً دانشجویانی که در بازه سنی ۱۷ تا ۲۵ سال هستند پیش می آید که در ادامه به بررسی بعضی از این سوالات خواهیم پرداخت.
هزینه تحصیل در خارج از کشور چقدر است؟
در پاسخ به این پرسش باید اظهار داشت که هزینه تحصیل در خارج از کشور در وهله اول به انتخاب کشور مقصد بستگی دارد. تحصیل در بعضی از کشورها مانند آلمان و فرانسه در شرایط خاصی به دانشجویان خدمات تحصیل رایگان ارائه می کنند. تحصیل در بعضی کشورها مانند تحصیل در قبرس نیز بورسیه های تحصیلی خوبی را به دانشجویان ارائه می دهند و هزینه تحصیل دانشجو را به شدت پایین می آورند. هزینه خوابگاه، حمل و نقل، تهیه لوازم تحریر و کتاب نیز همچون هزینه های حاشیه ای اما مهم مهاجرت تحصیلی هستند که باید پیش از انتخاب یک کشور برای مهاجرت تحصیلی در نظر گرفت. یکی از نکات تأثیر گذار در انتخاب مقصد مناسب برای مهاجرت تحصیلی، اجازه کار در هنگام تحصیل است. تحصیل در بعضی کشورها مانند تحصیل در کانادا که به دانشجو در زمان تحصیل اجازه کار می دهند، کمک بزرگی به تامین بودجه تحصیلی دانشجو می کند.
بورسیه تحصیلی چیست و چطور می توانیم بورسیه تحصیلی بگیریم؟
بورسیه تحصیلی نوعی کمک هزینه تحصیل برای دانشجویان است که از جانب دانشگاه در هر ترم به تعداد محدودی دانشجویان برتر اعطا می شود. بورسیه یا همان اسکالرشیپ می تواند به صورت کسر درصدی از هزینه تحصیل دانشجو یا به صورت مبلغ نقدی به دانشجو تعلق بگیرد. برخی دانشگاه ها مانند دانشگاه EMU قبرس بورسیه تحصیلی ارائه می دهند که شهریه، خوابگاه و وعده های غذایی دانشجو را نیز پوشش می دهد. شرایط تعلق بورسیه به دانشجویان در دانشگاه های مختلف، متفاوت می باشد. معمولاً برترین دانشجویان بیشترین بورسیه ها از آن خود می کنند. هر دانشگاه در ابتدای سال تحصیلی جدید بورسیه های تحصیلی خودرا اعلام می کنند و دانشجویان متقاضی بورسیه تحصیلی که واجد شرایط ستاندن بورسیه هستند، مبادرت به ثبت نام در طرح های بورسیه می کنند. دانشگاه با بررسی شرایط دانشجویان به برخی از آنها بورسیه تحصیلی اعطا می کند. در بعضی از دانشگاه ها بورسیه های تحصیلی به دانشجویان جدیدالورود اعطا نمی گردد. بورسیه تحصیلی بیشتر در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا با هدف توسعه تحقیق و پژوهش اعطا می شود.
چطور یک کشور مناسب برای ادامه تحصیل پیدا کنیم؟
شرایط عمومی، فرهنگ، اقتصادی، مذهبی و سطح علمی هر دانشجو در انتخاب کشور مقصد تأثیر گذار است. متقاضیان بایستی پیش از هر کاری با یک مشاور دلسوز و مجرب مشورت نمایند تا بتوانند بهترین کشور از همه نظر را انتخاب کنند. انتخاب غلط می تواند لطمه های جبران ناپذیری به روحیه، زمان و هزینه دانشجو وارد کند و در نتیجه انتخاب درست مشاور می تواند تأثیر بسزایی در آینده دانشجو داشته باشد.
آیا والدین یا سایر اعضای خانواده می توانند به همراه ما مهاجرت کنند؟
بله! در بعضی از کشورها مانند استرالیا یکی از اعضای خانواده بعنوان حامی می تواند به همراه دانشجو اعزامی برای تحصیل در استرالیا به این کشور سفر کند. البته معمولاً این ویزا به یکی از والدین دانشجو اعطا می شود که در سلامت کامل جسم و روان باشد، همین طور توانایی تامین مخارج هردو نفر را داشته باشد.
با مدرک تحصیلی ایران در کدام کشورها می توان ادامه تحصیل داد؟
با مدرک تحصیلی کلیه مقاطع تحصیلی ایران می توانید در تمام کشورهای دنیا تحصیل کنید. کافی است مدرک تحصیلی شما از مراکز مورد تأیید وزارت علوم ایران باشد. مدارس دولتی و غیر دولتی، دانشگاه های دولتی، دانشگاه های زیر مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی و مراکز فنی و حرفه ای که زیر نظر وزرات علوم هستند، همگی مورد تأیید دانشگاه های اغلب کشورها هستند.
بهترین سن برای مهاجرت تحصیلی چه سنی است؟
شاید برایتان عجیب باشد اما بهترین سن برای مهاجرت بین سنین ۱۲ تا ۱۶ سال است. چونکه در این سن دانشجویان به راحتی می توانند وارد مدارس کشورهای مقصد شوند و بعد از آن به راحتی وارد دانشگاه های کشور مقصدشان شوند. مهاجرت تحصیلی در سنین ۱۸ تا ۲۴ برای مقطع کارشناسی سفارش نمی گردد. چونکه اولاً ممکنست فردی در این بازه سنی تحمل فشار عصبی مهاجرت و زندگی در یک شرایط کاملاً متفاوت را نداشته باشد. ثانیاً هزینه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد اغلب کشورها بیشتر از تحصیل در سایر مقاطع تحصیلی است. از طرفی دیگر بورسیه های تحصیلی کمتری در این مقطع تحصیلی ارائه می شود. همین طور پیدا کردن شغل در رابطه با رشته تحصیلی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا آسان تر است. سفارش ما به دانشجویان و متقاضیان عزیز آن است که برای مهاجرت تحصیلی در مقطع آکادمیک سراغ شرکت در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا بروند.
این مطلب، یک خبرآگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

1399/02/10
19:58:32
5.0 / 5
2363
تگهای خبر: آموزش , ارز , اقتصاد , برتر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
زارا ZARA

زارا

فروش برند زارا

zarakala.ir - حقوق مادی و معنوی سایت زارا محفوظ است